Når:
31. mai 2019-2. juni 2019 heldags
2019-05-31T00:00:00+02:00
2019-06-03T00:00:00+02:00
Hvor:
Langesund
Sykehjemmsveien 3961
Sykehjemsveien 2, 3960 Stathelle
Norge
Pris:
5.500- teorikursdel
Kontakt:
Vegard Vigerust
+47 35 49 93 00

Informasjon for Maskinkurs – 2019

Hvorfor kompetansebevis for masseforflytningsmaskiner?

Sertifisert sikkerhetsopplæring for masseforflytningsmaskiner er et nyttig og nødvendig verdipapir for jobb innen ulike bransjer.
Myndigheter har i forskrift om arbeidsutstyr fastsatt regler om at enhver som skal bruke
masseforflytningsmaskiner må dokumentere kompetanse til å håndtere utstyret på en forsvarlig måte gjennom sertifisert sikkerhetsopplæring. Dette er både et svært viktig skadeforebyggende tiltak, kompetansen dokumenteres og den enkelte vil kunne føle seg sikrere i jobben.
For å forebygge vilkårlig og tilfeldig opplæring har myndighetene fastsatt regler og krav til godkjenning av opplæringvirksomhetene og de læreplanene som skal brukes.

Vigerust Net AS er gjennom en omfattende sertifiseringsprosess godkjent som opplærings-virksomhet, noe som innebærer en garanti for at  opplæring gitt av Vigerust Net AS følger fastlagte krav og standarder.

Vår Målgruppe:
Alle som skal bruke masseforflytningsmaskiner i henhold til krav satt i forskrift om arbeidsutstyr.

Mål:
Å gi deltakerne en godkjent teoriopplæring i sikker bruk av masseforflytningsmaskiner.
Opplæringen skal gi elevene god innsikt i prinsippene for konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk, slik at uhell og ulykker i forbindelse med bruk av masseforflytningsmaskiner unngås.

Kjørepraksis kan tas i egen virksomhet etter nærmere avtale med Vigerust Net AS.

Etter bestått teorieksamen samt kjørepraksis og bestått oppkjøring utstedes sertifikat i bankkortformat med bilde. Sertifikatet er personlig og kan ikke overdras andre.

Print Friendly, PDF & Email